Tuhat Nuorta Johtajaa #1000nuortajohtajaa

Vietä päivä johtajan seurassa

Mitä johtaja tekee?  Mikä on johtajan tärkein taito? Miten johtajasta tuli johtaja?

Tuhat nuorta johtajaa -kampanja tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin.

Pääset seuraamaan johtajan työtä yhden päivän ajaksi. Tehtäväsi on tarkkailla, mitä johtajuus tarkoittaa käytännössä ja millaisia taitoja työelämässä tarvitaan. Osallistut tapaamisiin, todistat päätöksentekoa, näet henkilöstöhallintoa tai seuraat muita johtajan työpäivään liittyviä asioita.

Yhdelle opiskelijalle palkinnoksi päivä Miika Mäkitalon kanssa

Kevään toteutusviikolla mukana olevilla nuorilla on loistava mahdollisuus voittaa päivä Vuoden Nuori Johtaja 2016 -kilpailun voittajan Miika Mäkitalon kanssa. Lisätietoja Miikasta ja Vuoden Nuori Johtaja kisasta www.nuorijohtaja.fi sivuilta. Miten voit voittaa tämän uskomattoman kokemuksen? Sinun tarvitsee vain olla aktiiviinen somessa, kun olet seuraamassa johtajan päivää käyttäen aihetunnisteita #1000nuortajohtajaa, #1000ungaledare ja #nuorijohtaja.

Miten haet mukaan?

Tuhat nuorta johtajaa -kampanjaan valitaan ympäri Suomea tuhat nuorta, jotka viettävät päivän johtajan seurassa joko toukokuussa viikolla 19 (8.-12.5.2017) tai marraskuussa viikolla 46 (13.-17.11.2017). Alueellinen toteutusajankohta voi poiketa myös näistä vaihtoehdoista. Tarkista alueesi toteutusajankohta tästä.

Voit hakea mukaan, jos olet 17 - 24-vuotias ja opiskelet lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Seurattavat johtajat edustavat erikokoisia yrityksia eri toimialoilta.

Ilmoittautuminen kevään toteutusviikolle on päättynyt.

Ilmoittaudu syksyn toteutusviikolle tästä!

Saat tiedon, oletko valittujen joukossa, noin kuukautta ennen toteutusajankohtaa.