Tuhat Nuorta Johtajaa #1000nuortajohtajaa

Tuhat nuorta johtajaa

Kampanjan tavoitteena on tarjota tuhannelle nuorelle tilaisuus seurata johtajan työpäivää. Johtaja antaa nuorelle esimerkin siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan. Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus saada eväitä oman työuransa rakentamiseen.

Kuka voi osallistua?

  • Johto- ja esimiestehtävissä tai verkostojen ja projektien vetovastuussa toimivat henkilöt
  • Opiskelijat (17-24 vuotta) > lukiot, ammatilliset oppilaitokset, ammattikorkeakoulut ja yliopistot

Miten haet mukaan?

Kampanjaviikko järjestetään syksyllä marraskuun vko 46 (13.-17.11.2017). Johtajan ja nuoren yhteinen päivä on mahdollista toteuttaa alueellisesti tai yrityskohtaisesti myös muuna sopivana ajankohtana.

Yritysedustaja, katso lisätietoja täältä

Opiskelija, katso lisätietoja täältä

Yhdelle opiskelijalle palkinnoksi päivä Vuoden Nuoren Johtajan kanssa

Kampanjaan osallistuvilla nuorilla on loistava mahdollisuus voittaa päivä Vuoden Nuori Johtaja 2017 -kilpailun voittajan kanssa. Lisätietoja Vuoden Nuori Johtaja kisasta www.nuorijohtaja.fi sivuilta. Miten voit voittaa tämän uskomattoman kokemuksen? Sinun tarvitsee vain olla aktiiviinen somessa, kun olet seuraamassa johtajan päivää käyttäen aihetunnisteita #1000nuortajohtajaa, #1000ungaledare ja #nuorijohtaja.

Tuhat nuorta johtajaa -kampanjan järjestävät kauppakamarit, Nuorkauppakamarit ja YES-verkosto. Mikäli haluat olla yhteydessä järjestäjiin, katso yhteystiedot täältä.