Tuhat Nuorta Johtajaa #1000nuortajohtajaa

Tusen unga ledare

Till kampanjen Tusen unga ledare väljs tusen ungdomar från hela Finland. De tillbringar en dag tillsammans med en företagsledare i november under vecka 46 (13-17.11.2017)

Ledare: Påverka framtidens förmågor i arbetslivet
Som företagsledare ger du de ungdomar som deltar i kampanjen Tusen unga ledare en värdefull erfarenhet och ett exempel på hurdant ledarskap och kunnande som behövs i arbetslivet. Samtidigt kan du fundera över hur du själv utvecklas som ledare. I företagen och andra organisationer utgör målgruppen för kampanjen personer som verkar i olika ledande befattningar.

Anmälningen för detta år har slutat.


Då det regionala urvalet av studerande är klart tar de studerande kontakt med respektive företagsledare och kommer överens om hur dagen ska arrangeras.

Tusen unga ledare

Studerande: Tillbringa en dag tillsammans med en ledare
Vad gör en företagsledare? Vilken är ledarens viktigaste förmåga? Hur blev chefen chef? Kampanjen Tusen unga ledare erbjuder dig en möjlighet att få svar på de här och på många andra frågor.
Du kan ansöka om att komma med om du är mellan 17 och 24 år och studerar vid gymnasium, yrkesutbildningsanstalt, yrkeshögskola eller universitet.

Du får veta om du finns bland dem som valts ut omkring en månad före tidpunkten då kampanjen genomförs.

Handelskammare arrangerar Tusen unga ledare -kampanjen tillsammans med regionens Juniorhandelskammare och YES-nätverket.

Verktyg för den gemensamma dagen:
Anvisningar och tips om hur dagen lyckas.docx